Referenser

Här kan du läsa om klienter som Terese tränat

Jag anlitade Terese för att jag ville göra en ordentlig satsning på mig själv och för att förbättra min hälsa, bli starkare och gå ner i vikt. Har misslyckats tidigare då jag försökt komma igång med träning på egen hand. Har även tidigare anlitat PT digitalt, men det fungerade inte speciellt bra.

Det jag fått ut av Terese är att jag nu tycker det är roligt att träna, kan ibland till och med längta till gymmet, och jag har fått så många olika varianter på olika sätt att träna, vilket jag inte räknat med, och även vad det gäller kosten har jag fått många bra tips och råd hur jag ska hantera det i framtiden.

Jag kan variera träningen så att den aldrig behöver bli rutinmässig eller tråkig, framförallt vad det gäller styrketräning men även olika sätt att träna kondition och uthållighet. Min övertygelse är att jag nu fått in en bra rutin där träningen är en viktig del av mitt liv tack vare vad jag fått till mig från Terese.

Det bästa med Terese som PT/ kostrådgivare är hennes positiva sätt, hon får mig att verkligen tycka om träningen och hon pushar också på ett mycket bra sätt som gör att jag orkar ta i mer och verkligen vill genomföra min träning på ett bra sätt.

Något som jag också tycker är bra med Terese är att hon verkligen engagerat sig i min träning på ett mycket positivt sätt. Hon är verkligen intresserad av att min träning går framåt och jag uppfattar det som att hon på ett ärligt sätt vill att jag ska lyckas med min träning.

Jag tycker också det är stimulerande att hon även kan gå utanför sin roll som PT och vara personlig, det går att mellan övningarna även prata om andra saker än träning vilket jag uppskattar.

Thomas Lundström

 

Therese Jällbrink

Jag behövde någon annan att svara inför än mig själv, och anlitade Terese. De senaste åren har jag inte prioriterat träning och tröskeln att komma i gång var hög. Jag kände att jag behövde hjälp med att få in träningen i min vardag igen.

Terese är bra på uppföljning och är genuint intresserad av ens utveckling samt är en idéspruta när det kommer till nya övningar som tar dig framåt på ett sätt som känns lustfyllt.

Jag har fått en ökad kunskap kring styrketräning och med de övningarna vi gått igenom och som jag nu börjar kunna, har jag verktygen att träna vart jag än befinner mig!

Terese ger energi och motivation när det ofta är det som jag saknar för att upprätthålla en livsstil som innehåller kontinuerlig träning.

Therese Jällbrink

Carl-Gustav Svensson

Jag anlitade Terese för att få hjälp med viktnedgång och med kosten. Det kändes som att jag kört fast och jag fick inte de resultat från träningen som jag ville. 

Jag hade inte räknat med att jag skulle få äta så mycket och så god mat som jag gör nu och ändå göra de framsteg jag gör. Jag fick inte en diet att följa utan jag fick ett hållbart sätt att äta. 

Jag har fått kostschema, vi har haft diskussioner kring mat och träning och jag har fått svar på de frågor jag haft.

Det bästa med Terese är att du hon varit så engagerad i att jag skulle lyckas nå mina mål. Jag upplevde också att jag fick ett personligt bemötande och att vi utgick från mina förutsättningar. Det märks att hon är väldigt intresserad av mat och träning.

Carl-Gustav Svensson

 

Andreas Molin

Jag behövde få ett bra och strukturerat styrketränings program för hela kroppen för att klara av mitt jobb inom trädgårdsbranschen, och anlitade därför Terese.

Jag har fått en bättre bild hur jag skall träna och att jag nu kan ersätta en övning mot en annan men samtidigt träna samma muskelgrupp.

Jag har helt klart fått tydliga verktyg av Terese för att fortsätta skapa en god hälsa!

Hon lyssnar in mina behov och levererar träffsäkra, bra och roliga träningsprogram.

 

Pia

Pia

Jag har haft en fotfraktur och förlorat mycket muskelstyrka under läkningen. Jag ville ha hjälp att bygga upp min styrka

igen och få ett anpassat pass som inte anstränger min fot för mycket, och anlitade då Terese.

Jag har fått tillbaka min glädje i att styrketräna igen som jag tappat lite. Det har mestadels varit konditionsträning innan

och efter min skada. Jag har fått mycket bra träningspass av Terese som jag kan kombinera själv. Det är värdefullt att jag

kan byta ut övningar så jag slipper vänta vid någon station om det är mycket folk i gymmet. Jag har fått jättebra genomgång

av övningarna och bra styrkepass som jag kan välja mellan. Terese är en inkännande PT som ser mig som människa och vad

jag kan men inte insett själv. Jag har pressat mig över min förväntan och i samband med det fått tillbaka minträningsglädje.

Hon är positiv och lyhörd på vad jag kan utföramed min skadade fot och har anpassat övningarna efter det.

Glad och peppande!

Pia Sundberg

Annika

Annika

 Jag blev rekommenderad Terese av gympersonalen. Jag tyckte inte, jag använde mitt kort tillräckligt mycket, så jag stod i färd att säga upp mitt avtal. Jag är en av- och på människa och har saknat kontinuitet i träningen.  

Idag tränar jag 2-4 ggr/vecka! En ”PT” har varit bästa investeringen!

 Terese har sett HELA mig. Inte bara kropp/fysik. Utan min själ, personlighet, min stress och min ångest.

Terese har läst mellan raderna och fångat upp hela mig och vägt in detta i träningsprogram och övningar (anpassade delvis efter vad jag ”går igång” på).

Terese är disciplinerad och peppande. Ödmjuk och väldig rolig. Hon har föreslagit övningar, jag trodde var omöjliga, men visat mig att ingenting är omöjligt – alla kan! Och som vi skrattat!

Terese visade en träningsform som jag tycker är jätterolig. Vid 50+ börjar jag alltså med styrketräning, fria vikter och den såg jag inte komma!

Ett år senare – kan jag känna styrkan i kroppen. Men också hur den regelbundna träningen förändrat mig som person!

Det känns meningsfullt och jag mår bra.

Jag har en bättre fysisk hållning och känner mig mentalt starkare. Kroppen har blivit min rustning! Jag har bättre balans och jag har bättre tro på och kontroll över kroppen.

Och när själen känns vissen så har jag ändå en styrka, en mätbar kraft!

Jag känner mig tuffare och modigare! Jag har växt som människa!

 Jag har fått flera program att alternera mellan. Tydliga instruktioner. Hanterbara delmål och rimliga mål!

Jag har också fått utmaningar och satts på lite ”nyttiga” prov! Vilket har lett till stor utveckling!

Terese har fått mig bekväm i krävande fysiska situationer. Varit pedagogisk och förklarat fysiska fenomen.

Sedan har träningen gjort att jag förändrat kosten per automatik. Lättare att utvecklas och nå målen, om jag äter bra. Vilket i sin tur resulterat i att jag är piggare osv.

Terese har varit lätt att nå och bolla med. Inga måsten, utan massa pepp!!!

 

 Helhetssyn. Kunskap. Intresset för individen. Rörelseglädjen Terese sprider. Hjälpsam. Ödmjuk. Nyfiken, är några positiva sidor hon har.

 Terese bjuder på sig själv!

Inget känns obekvämt att fråga om och inga frågor är fel!